Grønland

Velkommen til Farvecenter Nord A/S

I Farvecenter Nord A/S er vi specialister i salg og levering af maling og tilbehør til det Grønlandske marked.

Direktør og sælger Niels Vejby har rejst til de grønlandske malere siden 1996 og har gennem årene opbygget et solidt kendskab til det grønlandske marked. Gennem alle årene er alt salg og levering sket fra vores servicecenter i Hjørring som har stor erfaring i pakning og forsendelser til Grønland. Alle ordre behandles, pakkes og bookes omgående.

Vi pakker alle ordre med stor omhu således, at fragten minimeres mest muligt.

Vi tilbyder alle vores professionelle kunder teknisk support af konsulent Per Bach, Sigma Coatings. Per Bach står til rådighed for tekniske rådgivning og vejledning. Per Bach var i 2013 sammen med Niels Vejby på rundtur i Grønland hvor de underviste og afholdte møder med malere, arkitekter og ingeniører.

I 2012 åbnede Farvecenter Nuuk ApS butik i Nuuk. Butikken forhandler alt maling fra Sigma Coatings og tilbehør til enhver opgave indenfor malerfaget både til private og professionelle. Herudover sælger butikken også skibs- og industrimaling fra Sigma og Hempel samt kunstnerartikler. Butikken sender varer overalt i Grønland.

Hos os går du aldrig forgæves, vi er specialister og elsker maling og farver og sætter altid dig og din virksomhed i højsædet.
Vi glæder os til at tage godt i mod dig.

Med venlig hilsen

Niels og Morten Farvecenter Nord A/S, Hjørring