Specialister
inden for salg
af maling til
Grønland

Hos Farvecenter Nord A/S er vi specialister i salg og levering af maling og tilbehør til det Grønlandske marked. Vi har siden 1996 opbygget et solidt kendskab til det grønlandske marked, hvor salg og levering bliver foretaget fra vores servicecenter i Hjørring. Her har vi opnået værdifuld erfaring i pakning og forsendelse til vores kunder på Grønland.

 

Farvecenter Nord på Grønland

I 2012 åbnede vi Farvecenter Nuuk ApS i Nuuk. Butikken forhandler alt maling fra Sigma Coatings og tilbehør til enhver opgave indenfor malerfaget både til private og professionelle. Herudover sælger butikken også skibs- og industrimaling fra Sigma og Hempel samt kunstnerartikler. Butikken sender varer overalt i Grønland.

Vi tilbyder alle vores professionelle kunder teknisk support af konsulent Per Bach, Sigma Coatings. Per Bach står til rådighed for teknisk rådgivning og vejledning. Per Bach var i 2013 sammen med Niels Vejby på rundtur i Grønland, hvor de underviste og afholdte møder med malere, arkitekter og ingeniører.

Vi pakker alle ordrer med stor omhu således, at fragten minimeres mest muligt. Vi behandler, pakker og booker derudover din ordre omgående, så du hurtigst muligt kan komme i gang med dine projekter.

Produkter til
ethvert projekt

Hos Farvecenter Nuuk ApS finder du alt fra bådmaling og vægmaling til kunstnerartikler og lim. Vi har derudover også et stort udvalg fra Sigma Coatings, som er professionel maling i den bedste kvalitet. I vores vareudvalg finder du også væv og filt fra Vitrulan, gulvprodukter fra Junckers og værktøj fra Speckter og Schuller Eh’klar.

Ligegyldigt hvilket projekt du står overfor, har vores farvehandel i Nuuk med sikkerhed et produkt til dig. Vores dygtige ansatte står altid klar til at rådgive dig i den mest optimale løsning, når du skal vælge produkterne til dit næste projekt.

 

 

Yderligere
information

Kontakt os, hvis du ønsker yderligere information om vores farvehandel og samarbejdet med Grønland. Hos os får du altid svar på dine spørgsmål, da vi er specialister inden for området. Vi elsker maling og farver, og går altid det ekstra skridt for vores kunder. På den måde ender du altid med et tilfredsstillende resultat.

 

Tilbage til top