Din foretrukne farvehandler i Hjørring

Vil du gerne vide mere om os eller se vores udvalg, så skal du være meget velkommen til at kigge forbi vores farvehandel i Hjørring til en snak og et kig. Her kan du også få et langt bedre indblik i, hvilke ting vi har, som måske kan hjælpe dig til dit næste projekt.

Hvad enten du står og mangler maling, pensler, ruller, træbeskyttelse eller bare mangler råd og vejledning til, hvad du skal bruge og hvor, så står vi hos Farvecenter Nord altid klar til at hjælpe dig. Vi har professionelt og sagkyndigt personale i Hjørring, der kan hjælpe dig ligemeget hvilken opgave, du står overfor.

Hos Farvecenter Nord i Hjørring får du den behandling, du fortjener. Vi bestræber os altid efter at gøre vores allerbedste, så du kan komme videre med arbejdet eller dit fritidsprojekt. Kontakt os i dag, så hjælper vi dig med at komme videre.

Rådgivning om materialer til renovering

Lige meget om du står overfor et større eller mindre renoveringsprojekt, så kan vi være behjælpelige med både at rådgive, og vi hjælper dig samtigdig med at udvælge de materialer, du skal bruge til opgaven. Vi står altid klar til at hjælpe – både i vores butik i Hjørring men også på telefon og mail.

Forhandler af maling i høj kvalitet

Hos Farvecenter Nord tror vi på kvalitet! Det vil sige, at vi kun forhandler de materialer, vi selv kan stå inde for. Alle vores produkter i butikken er nogle, vi har nøje udvalgt med kunden i tankerne. På den måde sørger vi altid for at levere kvalitetsprodukter og smil til alle vores kunder i butikken. Vi forhandler et hav af produkter fra forskellige leverandører, og hjælper dig gerne med at finde lige præcis det, du står og mangler – såvel som rådgiver dig i, hvad der er bedst til det projekt, du har fingrene i.

Om du mangler maling til udendørs, indendørs, træ, tapet, beton eller noget helt andet, så vil vi hos Farvecenter Nord hjælpe dig med at finde det, du leder efter. Vi laver også firmaaftaler, så din virksomhed kan få de materialer, de har brug for. Vores butik ligger i hjertet af Nordjylland i Hjørring og hjælper alle i hele Nordjylland. Kommer du langvejs fra, skal du selvfølgelig også være meget velkommen!

Vidste du?

Hos Farvecenter Nord tilbyder vi at levere malingen lige til døren til de kunder, der befinder sig inden for en radius af 50 km. Og har du brug for råd og vejledning til dit næste malerprojekt, står vores fagspecialister altid klar med kyndig rådgivning.

Tilbage til top