Kendte leverandører

 

Hos Farvecenter Nord stiller vi krav til vores leverandører. Det er nemlig vigtigt for os, at vi kan stå inde for de produkter, vi sælger til vores kunder. Derfor er det vigtigt for os, at vores levenrandører går ind for samme høje kvalitet, som vi gør, så du er sikret de bedste produkter til dit næste malerprojekt.

Sigma Coatings

Sigma Coatings er en del af PPG koncernen, som er en af verdens største malingsudbyder. PPG Coatings Danmark A/S sælger og markedsfører professionel maling i Skandinavien under mærket Sigma Coatings.

Se mere

Vintage Paint

Fra Vintage Paint får vandbasseret og miljøvenlig kalkmaling, som er super nem at arbejde med.

TapetCompaniet

Tapetcompagniet leverer et bredt sortiment af vægbeklædning. Her finder du flere forskellige fototapeter med stemningsskabende motiver og udtryksfulde grafiker i højeste kvalitet.

Sonnimax A/S

Sonnimax har et stort og alsidigt produktprogram inden for overfladebehandling.

Silkeborg Stigefabrik

Silkebord Stigefabrik leverer stiger I træ, aluminium og glasfiber samt stilladser og tilpassede løsninger.

Scandinova A/S

Fra Scandinova får du alt til gulvbelægning, overfladebehandling mm.

Povl Klitgaard & Co ApS

Hos Povl Klitgaard finder du et stort udvalg af kunstartikler til blandt andet hobby og kunst.

Jydsk Blindrammefabrik A/S

Hos Jydsk Blinderammefabrik finder du alt i blindrammer og malerlærreder.

Jumbo Stillads

JUMBO Stillads producerer stilladser, stiger og tilknyttede produkter i aluminium, stål og træ.  

Hagmans Nordic

Fra Hagmans Nordic finder du produkter til beskyttelse og behandling af overflader i en høj kvalitet.

G.A.Hansen A/S

G.A. Hansen leverer alle slags overfladebehandlinger af stål, jern og metal samt træ og plast. Derudover leverer de produkter til afrensning. 

Fila Nordic AB

Fila Nordic er førende forhandler inden for kunstartikler.

Clemco Danmark A/S

Clemco Danmark leverer udstyr og maskiner til sandblæsning, metalisering og maling. 

Ceetec A/S

Ceetec leverer kvalitetsmaskiner med fokus på fleksibilitet, brugervenlighed og flot design. 

Borup Kemi I/S

Borup Kemi er danmarks største producent af husholdningskemi til dit næste DIY-projekt. 

Bach-P A/S Slibematerialer

Bach-P Slibematerialer er specialiseret inden for slibematerialer til dit næste malerprojekt

Arma-Tube A/S

ARMATUBE leverer unikke og effektive kvalitetsmalinger til alle overflader.

Keim

Keim er den førende specialist i mineralsk maling. Deres højkvalitets silikatmaling er ekstrem holdbar, farvestabile, bæredygtige og økologiske.

Se mere

Vitrulan

Vitrulans brede produktsortiment tilbyder den rigtige løsning til alle slags udfordringer. Uanset om du planlægger at renovere revnede eller ujævne vægge, eller om du leder efter en løsning på indendørs akustiske problemer.

Se mere

Guldberg Handmade

Guldberg Pensler producerer et omfattende sortiment af pensler til blandt andet bygningsmaling og specialiserede pensler til industriel produktion.

Se mere

Dana Lim

Dana Lim A/S er Danmarks største producent af lim, spartel- og fugemasse. I mere end 90 år har de forsynet det danske såvel som internationale marked med produkter til både byggeri, industri samt kontor og hobby. Deres fabrik i Køge producerer i dag mere end 400 forskellige typer lim og fugemasse til ethvert behov

Se mere

Junckers

Alle Junckers trægulve og træplejeprodukter produceres i Danmark, og er derfor udviklet på baggrund af solide danske håndværksmæssige traditioner.

Se mere

Schuller Eh’klar

Schuller Eh’klar har et bredt sortiment af malerudstyr. Og så går de aldrig på kompromis med kvaliteten.

Se mere

Knauf

Knauf har produceret byggematerialer og leveret knowhow og services til den danske byggebranche i mere end 50 år. Og sammen med deres kunder og partnere skaber de hver dag rammerne for bedre og mere bæredygtigt byggeri i Danmark.

Spekter

Hos Spekter ved de, hvad der betyder noget for maleren. Med snart 100 års erfaring med produktion af malerværktøj til professionelle, kender de udfordringerne i hverdagen. De ved, hvad det betyder for resultatet, at værktøjet er i orden. De ved, at penslen skal føles rigtigt i hånden og det er altafgørende, at hårene efterlader en flot finish.

Se mere

Sika Building Trust

Sika skaber systemer og løsninger til kunder på det danske og de nordatlantiske markeder indenfor følgende områder; fuge & lim, gulv, renovering, tag, beton, waterproofing samt industri herunder bl.a. auto eftermarked, vinduer og facader, marine og grøn energi.

Se mere

Ardex

I mere end 60 år har ARDEX været kvalitetsførende inden for gulv- og flisebelægning. De er førstevalg for kvalitetsbevidste håndværkere og entreprenører.

Se mere

C. Flauenskjold

Flauenskjold A/S blev grundlagt i 1960, og er i dag en landsdækkende handelsvirksomhed. De opererer indenfor 3 fagområder: Industri (auto, metal og træ), detail (farvehandlere og byggemarkeder) og Reservedele.

Se mere
Tilbage til top