Farvecenter Nord A/S - Din malerrådgiver

I Farvecenter Nord er vi specialister i maling og farver. Vi ved hvor mange overvejelser, der ligger bag den store beslutning, uanset om det drejer sig om at finde den rigtige farve til stuen, vælge spartelmetode til væggen, eller at finde den helt rigtige tapettype. Derfor står Niels, Morten og Kent altid klar med kyndig rådgivning i butikken eller på telefon.

I vores udvalg af produkter er kvalitet i højsædet, så du er garanteret ordentlighed og kyndig rådgivning uanset, om du handler som privatperson, offentlig institution eller som professionel erhvervskunde.

Vores veluddannede personale og kvalitetsprodukter sikre dig det professionelle resultat, du ønsker.

 

 

 

NYHEDER OG TILBUD

Kunstnerartikler & Kalkmaling

Kunstnerartikler fra DALER ROWNEY og MAIMERI Kalkmalinger fra Jeanne d’Arc Living - Alle farver i flere størrelser.

Læs mere
10 liter fra 510,-

Sigma vægmaling

Hvid / modehvid / lyse farver Glans 5, 7 eller 10

Læs mere
10 liter kr. 129,-

Sigma Letspartel

Sigma Letspartel Medium eller Grov. 10 Liter kun 129,- Til spartling af gips, beton, pudsede vægge og lofter

Læs mere

Åbningstider påske 2019

Farvecenter Nord ønsker alle vores kunder en god påske

Læs mere

Farvecenter Nord A/S sælger og markedsfører maling fra PPG Sigma Coatings i Nordjylland og Grønland. Vi fører et fuldt sortiment til væg og loft, indvendig træ-og metal, træbeskyttelse, facade, gulvmaling og lakker m.v.

Vi yder professionel rådgivning og tilbyder gratis konsulentbesøg. Vi levere varer helt gratis med egen bil i en radius af 50 km fra Hjørring. Øvrige leverancer foregår med Danske Fragtmænd.

Maling fra PPG Sigma Coatings er meget anerkendt for sin høje kvalitet og brede sortiment. Sigma Coatings er en del af PPG koncernen, som er verdens næststørste malingsudbyder.