Velkommen til Farvecenter Nord A/S

Hos Farvecenter Nord er vi specialister i maling og farver. Vi tilbyder dig personlig service, teknisk support og konkurrencedygtige priser, uanset om du er erhvervs- eller privatkunde.

Vi sælger maling, tapeter, værktøj og alt øvrigt tilbehør til den professionelle maler, virksomheder, offentlige institutioner og private kunder. Herudover er vi specialister i salg og levering til det Grønlandske marked.

Vores produkter og veluddannede personale sikre dig det professionelle resultat, som du ønsker.

 

 

 

NYHEDER OG TILBUD

Sigma farvevifte

Læs mere
10 LITER 999,-

Sigma Isotop glans 5

Perfekt til spærring af sod, nicotin, vandskjolder og gamle rudstikke lofte. Bruges som færdig maling.

Læs mere

Sigma Resist Clean

Vaskbar væg- og loftmaling, der beskytter bedre og modstår mere. Opløsningsmiddel og emissionsfri

Læs mere

Junckers

Vi sælger Junckers produkter til både private og professionelle. Så kig ind i butikken og få kyndig Junckers rådgivning.

Læs mere

Farvecenter Nord A/S sælger og markedsfører maling fra PPG Sigma Coatings i Nordjylland og Grønland. Vi fører et fuldt sortiment til væg og loft, indvendig træ-og metal, træbeskyttelse, facade, gulvmaling og lakker m.v.

Vi yder professionel rådgivning og tilbyder gratis konsulentbesøg. Vi levere varer helt gratis med egen bil i en radius af 50 km fra Hjørring. Øvrige leverancer foregår med Danske Fragtmænd.

Maling fra PPG Sigma Coatings er meget anerkendt for sin høje kvalitet og brede sortiment. Sigma Coatings er en del af PPG koncernen, som er verdens næststørste malingsudbyder.